5.9 SSKY erikoisnäyttely

Domein ppek3 hienolla arvostelulla! Häntä oli tuomarille ehdoton nounou, herra näet nosti sen kunnolla ylös. :D Noh, kiva kokemus ja muuten Domein esiintyi oikein mallikkaasti. <3

Helga taasen oli upeasti VSP pentu myös oikein hienolla arvostelulla! Pientä sähläämistä oli kehässä mutta oppimaanhan sinne mentiinkin. :) <3

Iskä Keke oli VAL ERI VAK1 SA PU2

Äiskä Liona oli VAL ERI VAK1 SA PN3

Olipa hienoa nähdä niin monta rodun edustajaa!

29.8 oli Kuopion pentunäyttely, jossa Jonahas Diamonds kasvatteja oli paikalla 4! Helga, Fay, Valo ja Halti.

Fay oli ROP pentu & Valo VSP pentu

Helga ja Halti saivat myös KP ollen molemmat ppek2. :)

Jonahas Diamonds ROP kasvattaja! <3

Huippu päivä vietettiin yhdessä ja kaikki lähtivät kotiin hieno ja opettavainen kokemus taskussaan. Kiitos vielä!

Heinäkuussa oli kasvattitapaaminen meillä kotona. Kasvateista paikalle pääsi 5/7 & myös ihana isukki Keke ja Julian toinen valkoinen Ripa pääsivät mukaan. :)

Kaikki tulivat toimeen ja leikit sujuivat mallikkaasti.

Järjestin myös ohjelmaa hieman; paikalla oli eläinlääkäri pitämässä meille ensiapukurssin! Kasvateille lähti mukaan pieni ensiapupussukkakin. Myös kasvattien omistajien toivomia juttuja tehtiin; Näyttelyalkeita, tokojuttuja.... Hurjan hieno päivä - kiitos vielä kaikille!

Julia taasen oli teetättänyt kaikille pennuille upeat GRIP-hihnat nimikoituna. <3

Jonahas Diamonds Attainment of Victory pääsi koirien taivaaseen vain muutaman viikon iässä. Pentu oli alusta asti muita pienempi, eikä kehittynyt samaan tahtiin. Pikkuinen oli kuitenkin leikkisä, reipas ja ruokahalukin oli normaali.

Pikkuista tutkittiin, eikä mitään selittävää löytynyt. Myös kääpiögeeni poissuljettiin. Ajateltiin, että josko sitten kirisi muut vielä. Niin ei käynyt.

Alkoi jatkuva ripuli. Painoa ei enää tullut ja vointi huononi vain. Useiden ja pitkien keskustelujen jälkeen päädyttiin eläinlääkärin kanssa siihen, että nyt on parempi päästää pieni pois kivuista. Eläinlääkärinä oli sama ihminen alusta loppuun. Pikkuinen lähetettiin avaukseen, josta paljastui ohutsuolen ahtauma. Onneksi sen ei uskota olevan periytyvää..

Lepää rauhassa pieni taistelija, emme unohda sinua. <3

8.2.2021

Liona on ultrattu vahvasti tiineäksi :)

ALUSTAVASTI PENTUVARAUKSET OVAT TÄYNNÄ!

9.1.2021

Liona ja Keke ovat tavanneet pari kertaa ja rakkautta oli ilmassa :) Nyt jäämme toivomaan ja odottamaan, että tapaamisesta saavat alkunsa uudet rakkaudenhedelmät :)