Olen Johanna Ojala ja asun perheeni kanssa Kangasalla omakotitalossa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi tytärtä. Koiria meillä on tällä hetkellä kotona vain yksi, Liona.

Työskentelen keittiömestarina. Ravintolakoulutuksen lisäksi olen laillistettu hieroja ja valmistuin koirahierojaksi maaliskuussa 2020.

Vapaa-aika menee hyvinkin nopeasti koiran kanssa harrastaessa, lenkkeillessä ja lapset pitävät myös vapaa-ajan vauhdikkaana. Pääsääntöisesti harrastan näyttelyitä, peltojälkeä ja tokoa jonkin verran. Agility on myös lähellä sydäntäni, edesmenneen valkoisenpaimenkoiran Tinkan kanssa harrastimme aktiivisesti agilityä, kisoissakin kävimme.


Koiraharrastus tulee meillä ihan verenperintönä. Minun mummoni on jo aikoinaan ollut kova harrastamaan koirien kanssa ja kasvatti koiria. Omassa lapsuudessani meillä on ollut x-rotuinen Tepa ja saksanpaimenkoira Vega. Ensimmäisen Valkoisenpaimenkoiran Crystal Moon`s Flower of the Stars "Tinkan" sain vuonna 2004. Tinka saapui Suomeen Hollannista aivan ihanalta kasvattajalta Yvette Philippi. Myöhemmin minulle tuli mahdollisuus saada Tinkan lapsenlapsi Yvetteltä ja niin Crystal Moon`s Victory WillB Yours "Brutus" saapui meille Suomeen vuonna 2011. Vuonna 2018 meille saapui Yvetteltä pentu Crystal Moon`s Lil Miss Lollipop "Liona".

Kasvattajan peruskurssin suoritin vuonna 2018 ja kennel nimi on minulle myönnetty kesällä 2019. Hartain toiveeni on, että saan jalostaa eteenpäin tätä ihanaa rotua ja että pennuista kasvaa rodunomaisia koiria ja joista kasvaa parhaita ystäviä, perhekoiria ja mukavia harrastuskoiria.

Olen Suomen Kennelliiton ja Suomen Valkoinenpaimenkoira yhdistyksen jäsen.

Mikäli kiinnostuit meistä niin ota rohkeasti yhteyttä ja kerron mielelläni lisää ja on mahdollista tulla tutustumaan meille rotuun!


Puh: 040 7509853

johannaojala1985@gmail.com